vineri, 23 martie 2018

Ce fel de podea este ideala in spitale


Linoleumul este considerat cea mai veche solutie de acoperire a podelei, fiind folosit inca de la mijlocul anilor 1800, urmand ca un secol mai tarziu sa fie adoptat atat in mediul rezidential, cat si cel comercial, iar astazi se prezinta in cele mai bune conditii posibile, asigurand performante superioare. De asemenea, orice institutie medicala trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte stricte pentru a putea obtine toate autorizatiile de care are nevoie pentru a intra in functiune, iar unul dintre aspecte e reprezentat de podea. In acest caz sunt exista mai multe optiuni, pentru toate bugetele si preferintele, insa pentru a obtine cele mai bune performante se poate alege linoleum Tarkett, care este special dedicat domeniului medical, dar nu numai, astfel ca este ideal in spitale, clinici private, cabinete stomatologice, dar si in scoli, gradinite, licee, universitati etc.

Raport calitate – pret
Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje, intrucat tarifele sunt foarte accesibile, iar calitatea nu va dezamagi niciodata, pe cand alte optiuni nu se pot ridica la acelasi nivel de performante precum tarketul.

Personalizare
In acelasi timp, sunt disponibile mai multe optiuni de personalizare, astfel ca pot fi alese cele mai bune variante dintre cele 14 culori disponibile, care sa se potriveasca la restul design-ului, fiind oferita flexibilitatea de a induce orice atmosfera.

Montaj rapid si durata de viata
Spre deosebire de alte tipuri de podele, tarketul este ideal intrucat nu trebuie sa fie tratat inainte de a fi montat si se instaleaza in cel mai scurt timp. In schimb, pentru a prelungi durata de viata este de preferat ca dupa anumite perioade de timp podeaua sa fie supusa unui proces de curatare mai amplu in care se poate folosi polish-ul pentru ca pe aceasta cale se pastreaza atat aspectul, cat si proprietatile. De asemenea, durata de viata este de peste 20 de ani si de multe ori poate depasi chiar si pragul de 40 de ani, pe cand alte solutii cu privire la podele nu reusesc sa atinga aceste praguri.

Eco
De asemenea, linoleumul este confectionat in spatii sigure, prin proceduri simple, astfel ca poluarea este minima, iar acesta poate fi reciclat de nenumarate ori, motiv pentru care nu va reprezenta o problema pentru mediul inconjurator.

Fara limitari
In plus, nu sunt impuse limitari cu privire la mediile in care acesta sa fie folosit, insa cine apeleaza la linoleum-pvc.ro poate alege tarkett medical ieftin care sa fie ideal in aceste medii, insa si in multe altele.

Asadar, este foarte usor sa te bucuri de cele mai bune conditii posibile, fara a fi nevoit sa pregatesti bugete semnificative in acest sens, iar tarketul medical va aduce atmosfera profesionista care se doreste a fi obtinuta in orice institutie medicala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu