sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Cum expediem un colet in si din Germania

Trimiterea unui pachet in strainatate nu mai reprezinta de multa vreme o problema, deoarece exista mai multe alternative la Posta Romana sau diferite firme de curierat. Astfel, cei care isi doresc, pot apela la serviciul de expediere colete Germania, propus de All Packa, firma care acopera cele mai importante zone ale globului, dar si ale Romaniei, astfel incat fiecare persoana sa se bucure de confortul de a nu mai fi nevoit sa mearga la Posta pentru ridicarea unui simplu produs.

Angajati profesionisti


Angajatii firmei sunt foarte bine pregatiti si intotdeauna vor lua cele mai bune masuri, insa si masinile All Packa sunt numeroase, motiv pentru care nicio perioada nu se va dovedi a fi prea aglomerata pentru ca angajatii sa nu faca fata. Nici macar perioada Craciunului sau Black Friday, care sunt cele mai intense din tot anul, nu vor face ca pachetele sa intarzie, spre bucuria clientilor.
In plus, nu se mai pierde timp, totul fiind efectuat imediat, de la preluarea pachetului de catre curier, pana la livrarea la usa destinatarului, care, in urma unei semnaturi isi va ridica coletul. Cu siguranta multe persoane au avut de-a face la un moment dat cu Posta Romana, insa procedurile au fost mult simplificate de atunci, fiind mai usor ca niciodata sa se trimita un pachet in Romania sau in strainatate.

Preturi bune


Pentru expediere colete Germania preturile sunt foarte avantajoase la All Packa, suma totala calculandu-se in functie de greutatea acestuia, dar si de volumul sau. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, iar clientii au ocazia de a-si asigura pachetele, motiv pentru care nu va exista niciodata riscul ca in urma unei greseli, sa ramana fara colet. Mai mult decat atat, se pot trimite pachete cu greutati variate, chiar si de 50 de kilograme, iar in cazul celor fragile, acestea se pot ambala special.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu