marți, 15 noiembrie 2016

Ce curieri livreaza rapid si ieftin in SUA?

Cu toate ca din punct de vedere geografic, Statele Unite este foarte departe de Romania, oricine poate apela la serviciul de livrari colete in SUA, totul cu ajutorul All Packa. Si Posta Romana are inclusa pe lista tarilor de destinatie SUA, insa cei care apeleaza la aceasta institutie se supun mai multor riscuri, existand numeroase cazuri in care pachetele sunt ratacite pe drum, iar clientii nici nu sunt despagubiti. In plus, se impune completarea unor formulare interminabile, dar si efectuarea a doua drumuri pana la sediu, pentru trimitere si preluare, unde cozile reprezinta o problema intotdeauna.

Mai usor

In schimb, totul este mult mai usor de efectuat cu ajutorul All Packa unde angajatii sunt bine pregatiti si dispusi sa gaseasca intotdeauna cele mai inspirate solutii pentru cazurile prezentate de catre clienti. Costurile se calculeaza in functie de greutatea si volumul pachetelor, insa de cele mai multe ori sunt mult mai accesibile decat cele practicate de Posta Romana. Mai mult, nici expeditorul si nici destinatarul nu sunt nevoiti sa mearga la sediu pentru a trimite sau a prelua un pachet, totul efectuandu-se prin apelarea curierului. Firma se remarca si prin logistica, avand numeroase masini speciale pentru livrari, insa si numarul mare de angajati este important.

Rapid

De cele mai multe ori nu este nevoie de mai mult de 14 zile pentru livrari colete in SUA, iar clientii au ocazia de a-si asigura produsele din colete pentru a avea garantia ca vor fi despagubiti in cazul in care acestea se deterioreaza sau se ratacesc.

Servicii variate


De asemenea, All Packa include o multime de destinatii, astfel incat oricine sa poata beneficia de cele mai bune servicii de curierat. Romania este bine acoperita, fiind incluse numeroase localitati din zonele rurale, in timp ce Europa, dar si alte continente sunt mai aproape ca niciodata. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu