miercuri, 25 ianuarie 2017

Consider ca este mai bine sa optezi pentru instalatii GPL

Pretul carburantilor este cel care ii sperie pe cei mai multi dintre soferi si astfel ca aleg sa ia masuri prin care sa poata face economii mai mari in fiecare luna. Chiar daca una dintre cele mai intalnite variante este alegerea motoarelor Diesel intrucat consuma mai putin, de regula astfel de autoturisme sunt mai scumpe, iar diferenta de pret este dificil de amortizat. In schimb, mult mai practic, mai usor, mai economic si mai comod este optarea pentru instalatii GPL, deoarece acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar rezultatele obtinute vor fi multumitoare.




Siguranta

Este important ca aceste sisteme sa fie instalate doar in service-urile acreditate RAR pentru ca orice client sa se bucure de o garantie de minim cativa ani, insa sa fie evitate si toate riscurile asociate. Costurile variaza in functie de marca, modelul si capacitatea motorului unui autoturism, cele mai comune fiind Volkswagen Golf si Dacia Logan, ambele cu motoare pe benzina de 1.6 a caror consum depaseste adesea 10 litri la fiecare 100 de km.



Economii simtitoare

Cu ajutorul rezervoarelor instalate, se pot face economii de aproximativ 40% la in fiecare luna, iar aceste sisteme sunt foarte moderne, eficiente si sigure, grosimea rezervoarelor fiind de circa 30 de ori mai groase decat cele cu care sunt echipate masinile din fabrica. Mai mult, chiar si multi producatori de masini ofera clientilor aceasta posibilitatea, pentru a avea parte de consumuri mai mici si de motoare ce functioneaza in parametri optimi, sumele platite suplimentar fiind avantajoase.

Cu toate acestea, cei care nu isi permit sa achizitioneze un autoturism nou, insa isi doresc sa se bucure de un consum mai scazut, pot apela oricand la instalatii GPL, tariful mediu fiind de 500 de euro, iar aceasta suma este amortizata, de cele mai multe ori, in mai putin de un an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu