duminică, 14 august 2016

Ce ferestre de apartament sa alegem ?

Oricine isi doreste o locuinta care sa asigure tot confortul de pe lume, iar un grad ridicat este promis chiar de ferestrele alese. Tamplaria reprezinta o etapa foarte importanta atunci cand vine vorba de construirea unei locuinte noi sau renovarea uneia mai vechi. Lumina din incaperi trebuie sa fie naturala, atat cat se poate, iar abia dupa lasarea serii sa fie artificiala. Exista diferite tipuri de ferestre pentru apartament din care putem alege, iar totul tine de gusturi, buget si preferinte.

Ferestre din lemn

Acestea erau foarte populare in trecut, intrucat posibilitatile erau mai limitate, iar durata de viata a
acestora este multumitoare. In plus, lemnul este un material care se poate prelucra cu usurinta, motiv pentru care este disponibil in diferite variante, astfel ca se poate personaliza pana la cele mai mici detalii. Astazi, lemnul poate adaposti suprafete intinse de sticla, chiar si doua sau trei straturi, astfel ca ferestrele indeplinesc cele mai importante criterii functionale.

Ferestre din PVC

Intrucat tehnologia a evoluat simtitor, in ziua de azi PVC-ul este poate unul dintre cele mai des intalnite tipuri de ferestre pentru apartament. Materialul este unul accesibil din punct de vedere financiar, se poate prezenta sub diferite moduri, fiind personalizabil, iar datorita elasticitatii sale, se impune utilizarea unor profile metalice, care sa asigure rezistenta de care avem nevoie. In plus, pentru o buna izolare termica, se folosesc chiar si pana la 7 camere, pentru ca temperaturile de afara sa nu fie resimtite si in interior, iar condensul sa nu reprezinte o problema.

Ferestre din aluminiu


Cele mai moderne locuinte apeleaza la solutii noi de tamplarie, iar aluminiul este unul dintre raspunsuri. Acest material este rezistent, asigura o lunga durata de viata, dar si o greutate redusa, in timp ce modalitatile de personalizare sunt nelimitate, aspect ideal pentru cei mai multi dintre noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu