miercuri, 4 mai 2016

Apartamente de Inchiriat in Bucuresti

Atunci cand ajungi intr-un alt oras esti nevoit sa iti gasesti un loc in care sa te cazezi, iar optiunile precum prietenii sau rudele nu sunt intotdeauna disponibile, astfel ca raman optiunile clasice precum pensiunile sau hotelurile, insa adesea se dovedesc a fi destul de costisitoare. Ca raspuns la aceasta nevoie a celor care ajung in capitala, a aparut cazarea in apartamente in Bucuresti, tarifele fiind chiar si de 4 ori mai mici decat in celelalte cazuri.

In fiecare zi apar noi apartamente ce pot fi inchiriate in regim hotelier, fiind o concurenta tot mai stransa pentru atragerea oaspetilor, fapt care este in avantajul turistilor deoarece au la dispozitie preturi tot mai bune si conditii pe masura.

De ce sa aleg cazarea in regim hotelier?

In primul rand datorita preturilor mici pentru un apartament care are mult mai multe de oferit decat o simpla camera de hotel. In majoritatea cazurilor, camerele hotelurilor si pensiunilor au cel mult 20 de metri patrati, iar toaleta proprie nu este asigurata intotdeauna, in timp ce aceste apartamente propun minim 35 de metri patrati si o multime de dotari.

Cu totii ne dorim sa nu fim deranjati la hotel, insa rareori poate fi indeplinita aceasta dorinta din cauza altor oaspeti sau a staff-ului, pe cand in cazul regimului hotelier nu esti deranjat de nimeni dupa ce ai primit cheia.

Pensiunile si hotelurile isi maresc tarifele pe masura ce se apropie de centrul capitalei, astfel ca putini sunt cei care isi permit sa petreaca o noapte, insa apartamentele in regim hotelier sunt imprastiate pe toata suprafata Bucurestiului, in apropierea tuturor punctelor de interes. Nu in ultimul rand, fiecare apartament are propria bucatarie ce poate fi folosita de oaspeti, fara a mai fi astfel nevoie de apelarea la restaurante, unde preturile, in special in capitala, sunt destul de ridicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu