miercuri, 4 mai 2016

Disneyland Paris este locul cel mai frecventat de turişti în Europa

Park şi Walt Disney Studios Park, un teren de golf şi peste zece hoteluri (resort). Disney Village oferă posibilitatea de a face shopping, de a vă întoarce cu suveniruri dintre cele mai frumoase şi inedite.
Principalele teme ale parcului sunt: It's a Small World (Ce mică e lumea!), Space Mountain: Mission 2 (Munte în spaţiu: Misiunea a doua), Big Thunder Mountain (Muntele Marelui Fulger), Pirates of the Caribbean (Piraţii din Caraibe), Buzz Lightyear Laser Blast (Explozii de Artificii). Dar mai sunt şi altele.
It’s a Small World se află în partea Fantasyland a parcului şi are în vedere un cântec cu acest nume, cântec care serveşte ca purtător prin culturile lumii. O călătorie muzicală şi, totodată, pragmatică, pe un râu ce străbate parcul.
Space Mountain: Mission 2 presupune o călătorie cu un carusel de mari dimensiuni şi ingenios construit.
Big Thunder Mountain se află în partea numită Frontierland şi reprezintă un trenuleţ care goneşte printr-un decor de butaforie, ilustrând spectaculosul muntelui cu acest nume, printr-un ţinut care- ţi pune la încercare temerile şi curajul.
Pirates of the Caribbean se află în partea numită Adventureland şi ilustrează povestea celebrilor piraţi.
Buzz Lightyear Laser Blast se află în Discoveryland. A fost inspirat de filmul Toy Story 2. Vizitatorii sunt într-un modul spaţial şi ochesc cu fascicule de laser cât mai multe ţinte, care le aduc puncte.
Puteţi să vă bucuraţi de un labirint cu ciudăţeniile pe care le-a întâlnit Alice in Ţara Minunilor, de aventurile lui Peter Pan şi multe altele.

Un City Break va cere un altul, pentru că bucuriile sunt multe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu