joi, 27 iulie 2017

Monitoarele si televizoarele sunt nelipsite din casele oamenilorts

Un televizor reprezinta un dispozitiv care nu are cum sa lipseasca din vreo locuinta si in aceeasi categorie pot fi incluse si monitoarele, intrucat asigura performante mai bune decat ecranele laptopurilor. Totusi, foarte populare sunt acele dispozitive care le combina pe acestea doua, astfel ca oricine poate accesa sectiunea de monitoare si televizoare la ShopU si de a gasi unul universal.
Acesta dispune de niste dimensiuni compacte, motiv pentru care este foarte usor de transportat dintr-o parte in alta, iar printre functiile incorporate se numara TV tunerul, interfata USB si slotul pentru card SD. Cu alte cuvinte, se pot viziona filme, imagini, se poate asculta muzica, totul direct de pe un stick si este ideal pentru calatoriile lungi, dar si pentru a supraveghea un spatiu, pentru a fi instalat in masina si nu numai.

Specificatii

Pentru ca formatele compatibile sunt JPEG, MP3, AVI sau WMA, aceste produse pot citi diferite tipuri de programe, iar in cazul filmelor pot fi puse chiar si subtitrari. Exista si o telecomanda, pentru a fi mai usor de folosit, insa nu trebuie omis nici faptul ca exista posibilitatea de a alimenta in doua moduri, cu o priza obisnuita sau 12V, la bricheta masinii. Mai mult, atunci cand semnalul dispare, televizorul se opreste automat, pentru a economisi energie. Pot fi memorate 160 de programe, exista si boxe incorporate cu puterea de 1W, in timp ce contrastul este de 350:1.

Unde gasesc?

Oricine poate achizitiona monitoare si televizoare la ShopU, iar pentru ca acesta e un magazin online, e foarte simplu sa se gaseasca produsele preferate si sa se plaseze o comanda. In plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, insa sunt propuse si diferite oferte si promotii atractive, iar comenzile sunt livrate in cel mai scurt timp prin curier in toata tara direct pana la usa clientilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu