luni, 20 iunie 2016

S-a lasant un nou site de anunturi gratuite

In ziua de azi apar tot mai multe site-uri unde se pot adauga anunturi, unele fiind gratuite, altele contracost. Este usor de inteles de ce majoritatea utilizatorilor vor opta intotdeauna pentru cele gratuite, intrucat nu suma modica ce trebuie platita reprezinta o problema, ci mai mult actiunea de a plati prin card bancar sau cu telefonul, ce reprezinta un disconfort semnificativ.

In plus, un site pe care se posteaza un anunt doar contracost nu inspira credibiliate deoarece ar trebui sa se introduca macar o perioada scurta de timp drept proba, pentru ca utilizatorii sa aiba suficient timp la dispozitie sa se convinga ca intradevar produsul lor va fi cumparat cu ajutorul platformei folosite.



Pentru cele mai bune servicii de acest tip, se recomanda apelarea la imperator.ro intrucat fiecare anunt este gratuit, valabil 90 de zile, se reactualizeaza automat si sunt disponibile numeroase categorii. Un mare avantaj al site-urilor cu anunturi este faptul ca publicitatea este gratuita si nu mai trebuie sa se apeleze la reclamele afisate pe diferite site-uri contracost.

La orice achizitie, fiecare persoana isi va dori sa gaseasca cel mai bun pret si cea mai inalta calitate pentru produsul dorit, astfel ca zilnic apar mii de anunturi noi in fiecare categorie, creandu-se o adevarata piata virtuala.


De la anunturi auto, la produse electronice sau electrocasnice, imobiliare, diferite servicii, moda, turism, orice categorie si implicit orice produs este cautat, se va gasi cu siguranta pe imperator.ro. Fiecare anunt adaugat este verificat de un moderator, pentru a impiedica publicarea aceluiasi anunt de mai multe ori, iar utilizatorii pot adauga o descriere potrivita pentru produsul sau serviciul oferit, precum si pana la 8 imagini. De asemenea, pentru a creste sansele vanzarii produsului scos la vanzare, pentru niste sume modice, anuntul va putea fi promovat astfel incat sa fie mai vizibil pentru utilizatorii site-ului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu