vineri, 10 iunie 2016

Rezolvarea zgarieturilor de pe masini.

De cate ori nu vi s-a intamplat sa va gasiti masina zgaraiata intr-o parcare? Dar de cate ori nu vi s-a intamplat sa faceti un efort financiar considerabil pentru a va vopsi autoturismul si cu toate acestea sa il gasiti zgaraiat? Bineinteles ca toata lumea isi doreste ca vopseaua masinii sale sa se prezinte intr-o stare ireprosabila tot timpul, insa adesea apar situatii neprevazute, iar din diferite motive vopseaua se poate deteriora.

Colantari autoturisme

Ca raspuns la aceasta problema a aparut colantarea autoturismelor, o procedura mult mai accesibila din punct de vedere financiar, care se efectueaza in cateva ore. Colantarea presupune invelirea autoturismului intr-o folie speciala cu scopul de a o proteja si de a-i reda alta infatisare, fiind asadar o modalitate potrivita de personalizare, prin schimbarea culorii initiale sau aplicarea unui model special. De asemenea, aceasta procedura este foarte intalnita si in cazul companiilor cu flote de masini care isi pot pune amprenta asupra autoturismelor prin afisarea unui logo pentru ca acesta sa fie disponibil pe strazile oraselor.


De ce sa optez pentru colantare?

Bineinteles ca cel mai mare avantaj este cel financiar, intrucat preturile pentru un asemenea proces variaza in functie de dimensiunea autoturismului si incepe de la 1.000 de lei pentru o folierea integrala a unei masini compacte si poate ajunge la 1.500 pentru SUV-uri. In plus, colantarea integrala se face in doar cateva ore, in timp ce o vopsire dureaza cateva zile, fiind nevoie ca vopseaua sa se usuce in mod corespunzator pentru a arata ireprosabil.

Nu in ultimul rand, daca este zgaraiat un element, se poate inlocui folia respectiva in scurt timp, procedura foarte ieftina si care se efectueaza in cel mult o ora. Nu trebuie omis nici faptul ca ori de cate ori se doreste o schimbare, aceasta poate fi pusa in practica, oferind mai multa flexibilitate decat vopseaua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu