joi, 5 decembrie 2019

Mi-am cumparat ultimul iPhone si trebuie sa ii schimb ecranul


Ce faci atunci cand ai un iPhone si ti-a cazut pe jos si ai spart ecranul? Pentru inlocuire ecran la iphone 11 poti apela la Prestige GSM, serviciul tau dedicat reparatiilor iPhone.

Avand in vedere ca inlocuirea ecranului nu este un procedeu simplu care se poate realiza acasa, recomandarea este sa mergeti cu telefonul la un service cu experienta deoarece aceasta operatiune presupune utilizarea unor piese noi originale, cat si a unor tehnologii de cea mai inalta calitate si cea mai buna precizie.

Pentru inlocuirea ecranului, este nevoie ca montajul sa fie facut de catre o firma sau o persoana care a mai executat aceasta procedura deoarece presupune deconectarea bateriei, desfacerea ansamblului vechi de pe rama, curatarea ramei vechi de adezivul initial si apoi separarea sticlei sparte. Dupa ce separarea a reusit cu succes, se lipeste sticla noua pe display-ul si touchscreen-ul initial si apoi se monteaza pe rama veche.

Sunt situatii in care este necesar ca rama sa fie indreptata sau chiar sa se schimbe rama daca aceasta prezinta urme de indoire sau lovire. Se recurge la aceasta masura, deoarece o rama de telefon dreapta va scade riscul in viitor sa spargeti din nou sticla sau de ce nu, chiar display-ul telefonului.
Ca toate aceste procedee sa fie realizate intr-o maniera de cea mai buna calitate, service-ul Prestige GSM foloseste doar tehnici care sunt compatibile cu ale producatorului.

Si tot pentru a veni in sprijinul clientilor, Prestige GSM garanteaza un timp scurt de reparatie pentru iPhone 11, de maxim 20 de minute, cu conditia de a face in prealabil o programare in care sa fie specificata si defectiunea telefonului.

Prestige GSM este serviciul din centrul Bucurestiului care isi asteapta clientii cu servicii de top la preturi competitive. In plus, montajul ecranului este gratuit cu conditia achizitionarii piesei din service.

Pe langa garantia pentru reparatie de 90 de zile, serviciul Prestige GSM ofera garantie pieselor achizitionate din magazinul online de 12 luni pentru persoane juridice si de 24 luni pentru persoane fizice.

Pentru a te bucura de tot ceea ce promite service-ul, foloseste formularul din partea dreapta a platformei, astfel incat sa te poti programa in service si sa iti repari telefonul intr-un timp record. Ulterior, vei fi sunat de unul dintre reprezentantii service-ului in cel mai scurt timp posibil pentru a putea confirma programarea ta si impreuna se vor stabili toate detaliile necesare pentru a eficientiza la maxim timpul de reparatie.
Durata si pretul inlocuirii ecranului pentru iPhone 11 sunt relativ reduse. Pentru ca specialistii Prestige GSM inteleg perfect nevoia ta, o vor rezolva in cel mai scurt timp posibil, cu preturi competitive pe piata in domeniu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu