vineri, 16 februarie 2018

Cum se foloseste un GPS tracker?


Tehnologia vine in ajutorul nostru din mai multe puncte de vedere si ne face viata mai usoara, motiv pentru care ne putem folosi de gadgeturi noi. De exemplu, foarte util este un tracker auto iUni intrucat prin intermediul acestora vom sti in permanenta unde se afla autoturismele noastre, dar pot fi oferite si alte informatii.

Diferite modele
Aceste dispozitive se gasesc in diferite modele si sub diferite forme, motiv pentru care se vor potrivi de minune in toate conditiile, de regula fiind nevoie de atasarea lor intr-un loc cat mai discret, eventual sub autoturism, astfel incat sa nu fie la vedere.

Foarte util
Un GPS tracker este util intr-o multime de conditii, atat pentru masina personala, dar in special in cazul companiilor de inchirieri auto si nu numai pentru ca aduc cateva informatii importante precum viteza de deplasare si se poate seta un anumit perimetru sau o anumita viteza care daca sunt incalcate sa fie emisa o avertizare prin SMS. Bineinteles, functia principala este aceea de determinare a locatiei exacte prin GPS, eroarea maxima acceptata fiind de numai cativa metri.

Unde gasesc?
Astfel de dispozitive se gasesc in diferite magazine, insa pentru a nu pierde timpul in cautarea celor mai potrivite e mult mai simplu sa se apeleze la iUni, unde gama e suficient de variata, pentru toate nevoile si preferintele. De asemenea, acesta e un magazin online, ceea ce presupune ca pot fi de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a gasi dispozitivele preferate si pentru a le comanda. In plus, clientii trebuie sa stie ca au si posibilitatea de a merge in showroom-ul iUni din Bucuresti pentru a alege produsele potrivite, fiind mult mai usor pe aceasta cale sa ia cea mai buna decizie cu ajutorul angajatilor foarte bine pregatiti, care vor fi de mare ajutor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu