sâmbătă, 2 septembrie 2017

Toate business-urile stradale au vitrinele colantate

Serviciul de colantari vitrine a devenit tot mai popular in conditiile in care orice companie are nevoie de promovare si chiar daca exista nenumarate optiuni in acest sens, majoritatea implica costuri foarte ridicate, insa nu pot garanta pentru rezultatele preconizate. Asadar, aceasta procedura presupune ca vitrinele spatiilor, fie ca este vorba despre magazine, florarii, farmacii, sedii de firma si nu numai, sa fie fructificate prin colantarea lor si prezentarea ofertelor disponibile.

Vitrinele pot fi vazute ca niste carti de vizita ale oricarei afaceri si este pacat sa nu se profite de pe urma acestora. Procedura e una foarte simpla, se pune in aplicare in scurt timp si implica costuri accesibile pentru toate buzunarele, care se calculeaza in functie de dimensiunile autocolantului. Cu alte cuvinte, aceasta reprezinta o optiune ideala de promovare, iar cu cat sunt mai creative ideile, cu atat vor fi atrasi mai multi clienti.

Durata de viata

Sunt disponibile mai multe tipuri de autocolante, unele asigurand o durata de viata de pana la 2 ani, in timp ce altele pot rezista in cele mai bune conditii chiar si peste 5 ani. Astfel, alegerea se va face in functie de preferinte si necesitati, insa si de bugetul alocat, tarifele fiind mai ridicate in cazul autocolantelor mai rezistente. In schimb, uneori se poate dori aplicarea mai multor campanii in decurs de cateva luni, ceea ce presupune ca nu se justifica alegerea autocolantelor de o calitate superioara.

La cine apelez?


Pentru a nu avea probleme cu profesionalismul specialistilor, oricine poate apela la Colantari Design intrucat acestia sunt foarte bine pregatiti si dispun si de toata experienta necesara pentru a asigura cele mai bune rezultate chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti. Nu in ultimul rand, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si toti clientii au numai de castigat alegand acest serviciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu