joi, 2 martie 2017

Montajul tamplariei trebuie facut de o firma specializata

Tamplaria PVC reprezinta una dintre cele mai populare optiuni deoarece aduce o serie importanta de avantaje, in timp ce preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. In schimb, pentru ca lista lunga de beneficii sa fie respectata, este foarte important procesul de montaj, deoarece exista cateva reguli stricte care trebuie avute in vedere. Pentru a face economii, unii clienti prefera sa monteze tamplaria pe cont propriu, insa aceasta nu reprezinta o solutie, deoarece in acest sens este nevoie si de cunostinte, dar si de echipamentele si materialele speciale. Astfel, pentru ca fi asigurata performanta izolatiei asigurata de profilul PVC, este esential ca montajul sa fie efectuat de catre o firma specializata, chiar daca poate implica niste costuri suplimentare.

Confortul termic si fonic

Acestea sunt doua elemente care nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta si sunt asigurate de tamplaria PVC, astfel ca diferentele de temperatura nu vor fi resimtite atat de puternic, motiv pentru care atat verile, cat si iernile vor fi mult mai placute. De asemenea, izolatia fonica este un alt avantaj pentru care este nevoie sa se apeleze la montaj tamplarie PVC efectuat de catre specialisti, deoarece nimeni nu isi doreste sa fie deranjat de zgomotele venite din exterior.

Montaj


Exista cateva reguli care trebuie respectate pentru ca operatiunea sa aiba succes, iar totul incepe prin fixarea usilor si ferestrelor in zidarie cu niste suruburi speciale, iar apoi se aplica materialul potrivit de fixare, depinzand de tipul peretului, caramida, beton etc. Ulterior trebuie reglate toate mecanismele de inchidere, pentru ca acestea sa fie eficiente, iar etansarea este efectuata cu ajutorul spumei poliuretanice, care sa umple spatiile dintre perete si tocul usii sau al ferestrei. De asemenea, se recomanda ca elementele de tamplarie sa nu fie folosite pret de cateva ore pana la intarirea spumei, urmand ca mai apoi sa fie indepartat surplusul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu