luni, 19 decembrie 2016

Un city break in Valencia este o vacanta perfecta

Iubitorii de calatorii au la dispozitie numeroase destinatii din care sa aleaga, unii preferand cele mai populare orase europene precum Paris, Londra, Milano sau Berlin, in timp ce altii isi doresc sa evite aglomeratia specifica acestor locuri, alegand un city break in Valencia. Deosebindu-se de mult mai celebrele Barcelona sau Madrid, Valencia este locul ideal pentru o vacanta scurta, de cateva zile, intrucat are concentrate in zona centrala majoritatea atractiilor turistice importante.

Vacanta potrivita

De asemenea, vizitatorii au la dispozitie numeroase locuri de cazare, pentru toate gusturile si buzunarele, in timp ce in apropiere de toate punctele de interes se regasesc restaurante cu specific spaniol, dar si altele care servesc bucate din toate lumea. Cei care aleg un city break in Valencia si isi doresc sa se bucure de cele mai mici preturi, o pot face toamna sau iarna, acesta fiind cel mai bun sezon pentru astfel de vacante, iar cel mai bun prieten al calatorilor este Aerotravel deoarece pe site pot fi scanate toate zborurile pentru ca mai apoi sa fie evidentiate cele mai atractive.

Curse directe


Cu siguranta ca nimeni nu isi doreste sa piarda timp in vacanta, astfel ca sunt multi cei care prefera o destinatie unde sa aiba acces la zbor direct, aceasta fiind si o ocazie prin care se bucura de mai mult confort si un risc scazut semnificativ de ratacire a bagajelor. Romanii pot ajunge direct in Valencia din Bucuresti, iar preturile sunt, de regula, accesibile pentru toate buzunarele, plecand uneori chiar si de la 10 euro pe segment. In aceste conditii poate fi mai usor ca niciodata sa se planifice o vacanta de vis, iar cele mai mari economii se fac atunci cand cei mai importanti operatori prezenti in Romania, Blue Air si Wizz Air propun reduceri de pana la 20% pentru toate cursele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu